Sådan bliver du økonomisk uafhængig i fem trin

hvad siger andre?

“Jeg har deltaget i Beiles kursus, og det har været en rigtig god investering. Beile gav mig modet til at investere, og inden kurset sluttede havde jeg tjent kursets pris hjem. Beile er kompetent og vidende og har rigtig mange guldkorn. Et plus er også , at hun ikke afslutter timerne til den aftalte tid, men lod os få flere tips og info, så hun er bestemt ikke nærig med tiden – men meget engageret i sin gruppe. Tak, Beile.”

– Line Unold Frylund

Skærmbillede 2019 05 23 kl. 14.12.57

“Kurset hos Beile Grünbaum har givet mig et rigtig godt indblik i de spændende værktøj, man kan bruge inden for investering. Jeg har både lært, hvordan man vurderer en virksomhed ned i detaljen, men også hvordan man kan holde et godt afkast i et tøvende eller faldende marked. Nervøsiteten for at investere er byttet ud med glæde og indre ro. Jeg har helt sikkert udviklet en ny interesse her, som jeg glæder mig til at fordybe mig endnu mere i. Tak for et fint kursus…Men ikke dig. Du lærer nemlig, hvad du skal kigge efter, og din rejse begynder her.”

– John Witt

“Jeg tog Beiles kursus, imens coronaen lagde gaderne øde, og aktiemarkedet var på speed. Beile styrede os sikkert igennem – og jeg fik en god indføring i value investering. Kurset består af videomateriale, som er godt at se igennem flere gange – der er meget at hente – og et ugentligt møde på zoom plus muligheder for at stille spørgsmål på mail. Jeg lærte rigtig meget og har stadig kontakt med andre tidligere kursister – et stort plus. Jo mere du lægger i kurset, jo større blir udbyttet. Beile er god til at formidle et komplekst stof enkelt – og til at vise vejen til at få lært detaljerne på egen hånd. Hun har stor viden og er en dygtig formidler. Du kan i princippet komme langt med Beiles gratis e-bog – og “The intelligent Investor” – men på kurset skyder du genvej til de vigtige pointer og kan trække på Beiles viden og erfaringer som investor.”

– Charlotte Glad

Skærmbillede 2019 05 23 kl. 14.12.57

“Jeg deltog i Beiles Mastermind her i foråret og var meget glad for det. Jeg ved ikke præcist, hvad jeg havde forventet, men én ting er sikkert: jeg fik meget mere end det. For en regnskabsnybegynder som mig var det et ret udfordrende kursus med meget ny viden, og her bagefter står jeg med et langt bedre grundlag for ikke kun at vurdere et firmas potentiale, men også at overveje helt andre muligheder i aktie-livet, såsom både swing trading og optioner. Beile er dybt engageret i sin gruppe og virkelig gavmild med sin tid. Således varede vores planlagte 1-times-undervisningstimer aldrig under 2 timer – og vi kom rundt om alle spørgsmål, og jeg er stadig i gang med at opsamle tips og tricks og guldkorn, som vi fik gennem hele forløbet.”

– Camilla Elisabeth

“Min plan er at investere 30 pct. af min månedlige løn de næste 30-35 år. Når det drejer sig om så stor en andel af min indkomst, havde jeg brug for et kursus, hvor jeg lærte konkrete metoder til at handle uden at få ondt i maven. Jeg kan roligt sige, at jeg føler mig helt tryg ved at handle nu. Beile er meget grundig i hendes undervisning og gentager gerne udregningerne, hvis man har brug for det. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er mit livs bedste investering at have deltaget i kurset. Kan kun anbefale det.”

– Kristine Wiewiura Schmidt